Društvo

Počisti za “čistoćom”

Građani u Oblačini nakon odnošenja smeća sami čiste smeće koje ostane nakon pražnjenja kontejnera. Iz JKP Merošina kažu da zbog zimskog režima rada ima manje radnika na sakupljanju smeća, pa je moguće da je došlo do propusta.

U aplikaciji Merošinskih Vesti, PRIJAVI PROBLEM, građani sela Oblačina, požalili su de na kako kažu aljkavo odnošenje smeća, koje redovno plaćaju.

Pozdrav poštovani, molim da se skrene pažnja radnicima JKP Merošina da sakupljaju uredno smeće koje je okolo kontejnera, a za koje redovno plaćamo račune a ono isto ostavljaju za sobom nakon pražnjenja kontejnera, pa smo primorani da sami čistimo za njima“-kažu građani.

Direktor JKP Merošina Zoran Jovanović obećava da se ovako nešto neće ponavljati i da se verovatno radi o propustu zbog nedostatka radnika na sakupljanju smeća.

Sada smo u zimskom režimu rada, dežuramo u 3 smene, pa se dogodi da imamo manjak radnika za redovne aktivnosti, kao što je odvoženje smeća“-kaže Jovanović.

Apelujemo zajedno na sve, i građane koji odlažu smeće i na JKP Merošinu da zajedničkim snagama, radimo na očuvanju životne sredine.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close