Društvo

Novogodišnja predstava za najmlađe

Autor: Mirjana Ristić

U susret novogodišnjim praznicima Opština Merošina, Dunav osiguranje i Narodna  biblioteka u Merošini organizuju besplatnu predstavu za decu koja će biti održana 26.decembra u sali Narodne biblioteke.

Novogodišnju predstavu “Mačak u čizmama ” odigraće beogradsko lutkarsko pozorište Mar-Pet  Art, sa kojim je Narodna biblioteka sarađivala i prošle godine, izjavio je za Merošinske Vesti, direktor ove ustanove, Miloš Milošević.

Predstava će biti odigrana u dva navrata, od 12 i od 13 sati, s tim što je drugi termin od 13 sati rezervisan za decu sa posebnim potrebama sa područja opštine Merošina kojima je kompanija Dunav osiguranje obezbedila novogodišnje paketiće svojim već  tradicionalnom akcijom pod nazivom “Radost darivanja”.

Celokupan događaj upotpuniće i besplatno fotografisanje sa Deda Mrazom za uspomenu na ovo prednovogodišnje druženje. Dobrodošli!

Tekst je deo projekta „Upoznajte Merošinu“ koji je podržan od strane opštine Merošina u okviru Konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close