Naslovna Društvo Promocijom knjige „Welcome to City of Niš“ obeležen jubilej City Marketing Centra

Promocijom knjige „Welcome to City of Niš“ obeležen jubilej City Marketing Centra

1173
0
PODELI
Tim City Marketing Centra, Niških Vesti, Srbija Vesti i Merošinskih Vesti

City Marketing Centar obeležio je promocijom knjige Welcome to City of Niš jubilej 20 godina postojanja. Na promociji u New City hotelu u Nišu uz prisustvo brojnih zvanica iz društvenog života grada, promovisana je nova knjiga koja predstavlja svojevrstan vodič kroz Niš, kao i naš novi portal Merošinske Vesti.

Predstavljajući knjigu i saradnike koji su na njoj radili direktor City Marketing Centra Oliver Paunović zahvalio se svima na pomoći prilikom izrade knjige. Posebno se zahvalio Turističkoj organizaciji Niša, saradnicima i brojnim firmama koje su pomogle da ovakvo delo ugleda svetlost dana i predstavi Niš na najbolji mogući način.

Pored nove knjige City Marketing Centar obeležio je jubilej, 20 godina uspešnog rada. Tom prilikom predstavljeni su svi saradnici i sve delatnosti koje posluju u sklopu City Marketing Centra.

Ne volim da pričam o prošlosti, ali svi znate šta se izdešavalo za ovih 20 godina, kakve stvari i kakve aktivnosti smo pokrenuli kako bi turistički podigli grad, kroz različite projekte. Ne samo ja već čitav tim okupljen oko mene. Imamo velike planove i za 2018. godinu o kojima će tek biti reči„-istakao je Oliver Paunović.

Najavljeni su novi projekti koje će City Marketing Centar realizovati u budućem periodu. Za početak su to hit predstava „Hotel 88“ 17. februara u Domu vojske i osmomartovski koncert Ivana Bosiljčića u Narodnom pozorištu. Takođe i već najavljivani film o Desimiru Stanojeviću, 10. Sajam automobila i još mnogo toga.

U sklopu City Marketing Centara rade, najčitaniji portal u gradu Niške Vesti, nacionalni portal Srbija Vesti i od skoro portal Merošinske Vesti, kao i City Café.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here